Prijzen

Alle shoots zijn inclusief 10 foto's die je zelf kan kiezen uit een grote hoeveelheid kleine foto's op een beveiligde online galerij.

Een shoot duurt in de regel 1 tot 1,5 uur. 

Reiskosten 0,30 c. vanaf 30 km retour vanuit centrum Venray berekend. 

Extra foto's zijn 9,= per stuk (en maak ik een mooie deal als je meer dan 10 foto's extra bestelt).

 

Voorwaarden en privacyverklaring gelden bij boeking van een shoot. Fijn om te weten wat je kan verwachten. 

Zwanger 

150,= Inclusief keuze uit diverse jurken. 

De mooiste tijd om de shoot te doen is bij 34 tot 37 weken. Deze magische tijd is zo voorbij en ontzettend waardevol om op terug te kijken. Jullie liefde voor het groeiende wonder vastgelegd. Zelfs jullie kleintje ziet hoezeer het gewenst was, als jullie later samen de foto's bekijken. Hoe mooi is dat!

Iedere zwangere laat ik stralen op de foto (ook als je jezelf niet zo stralend vindt ;-).

180,= 

Inclusief materiaal als kleding, doeken, schalen, etc op wens naar kleur. 

Deze shoot duurt 1,5 tot 3 uur en is het mooist wanneer de baby tussen de 10 en 40 dagen oud is. Ik volg volledig het tempo van de baby. Rust en veiligheid staan bij mij bovenaan en een goede voorbereiding is daarbij belangrijk. Ook in deze shoot overleggen we wat voor soort foto's jullie wensen. Lifestyle of een andere stijl, het kan allemaal zolang jullie kleintje maar relaxed blijft. 

Zwanger en nieuw leven samen voor maar 295,=

150,=  max 5 personen, extra personen 12,50 p.p.

Al wandelend en spelend leg ik jullie liefde vast. Bevries de tijd! Jullie kinderen worden zo snel groot. Ik heb ervaring in het werken met kinderen die een speciale benadering nodig hebben. Dat maakt mijn werk nog leuker en mooier! 

Ik ken alle leuke locaties aan het water, op mooie zandduinen of in het bos. Eind augustus staat de heide in bloei, ook mooi om dan een shoot te plannen. Wees er dus op tijd bij.